Wpgóle skoda ma instrukcję ogólną ( czyli nie dzieli jej na wersje wyposażenia ). Taką mialam w Fabii i taką też dostalam do O2.
Wyprzedaże rocznika 2009 - który model wybrać ?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
AniaM
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)
-
-
SAP - jak chcesz to pewnie ci chetnie sprzeda wersje papierowa :P- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
spoko będą poźniej wyprzedaże 2010, 2011 ... a może opel, a może toyota ;-) a może ford...- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekspoko będą poźniej wyprzedaże 2010, 2011 ... a może opel, a może toyota ;-) a może ford...
A postów na forum coraz wiecej .... 8)Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Jac_ekspoko będą poźniej wyprzedaże 2010, 2011 ... a może opel, a może toyota ;-) a może ford...
A postów na forum coraz wiecej .... 8)
Golibroda, zapodaj w końcu, co bierzesz: OII, czy Pandę?
Komentarz
-
-
Z tego co wiem juz jest po wyprzedaży . Zostały auta niedobitki - a to nie atrakcyjny kolor , to znowu wersja wyposazenia nie taka itd . Byłem swiadkiem jak odbierałem swoją Czeszkę , jak gościu odszedł z kwitkiem - chciał nabyć 1.4 TSI czarny metalic ,wersja ambiente - i figa - nie ma !!!
Tak wiec golibroda albo juz zabukował bryczke , albo figa :wink:
Pozdrowionka
Komentarz
-
-
A ja już jeżdżę swoją Octavią i jest fajno Obiecałem cocnieco podzielić się wrażeniami i zrobię to w innym (odpowiednim do tego) wątku. Wcześniej - podobnie jak glolibroda - jeździłem astrą F 60KM (sedan, 1999r.) i znam już kilka osób, które właśnie z tej zachowawczej i niezawodnej astry przesiadły się do Octavii. Naturalna ewolucja, czy co :wink: ?
Generalnie w trzech słowach o odczuciach związanych z O2 - jestem b. zadowolony, silnik 80KM jest zdecydowanie b. dynamiczny niż w astrze, niewielka (praktycznie nie wyczuwalna) różnica w porówaniu do testowej 1,6 MPI (dane dot. mocy pokazują różnicę 22 KM, ale w przyspieszeniu już niecałe 2 s/100km - i ma to swoej przełożenie na faktyczną jazdę). Generalnie większość (99,5% :?: ) forumowiczów piszących o octavii z silniczkiem 80KM (oczywiście niezbyt pochlebnie) nie miało nawet możliwości, by autem tym się przejechać.
Dlatego golibroda - kupuj O2, jesli jest jeszcze z cego wybierać, a na pewno będziesz zadowolony.
Tak na marginesie (sorki za O/T), to jedna rzecz w O2 mnie zaskoczyła (nie zwróciłem na to wczesniej uwagi) - po co wystają z przodu przednie nadkola (kończą się kilka cm poniżej zderzaka)? Czy po to, by je było można łatwo uszkodzić w śniegu? Moim zdaniem - rozwiązanie bez sensu...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftWoda splywa pod auto a nie leje sie w zderzak jak to jest w innych autach. Akurat to raczej nie uszkodzi sie w sniegu :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez golibrodaA tak na poważnie robi się poważny OT
Golibroda, proponuje nie pisać w tym temacie do czasu puki nie zamówisz swojego auta. wtedy sie nam tu pochwalisz.
Masz juz od nas wystarczajaco duzo informacji dot. interesujących cie wersji wiec teraz czas na działanie.
Lanie wody wyszło z mody, więc czekamy na info. od ciebie co kupiłeś, a do tego czasu proponuję aby nie pisac w tym temacie.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez malgoskZależy jaki silniczek. A tak swoją drogą, to słyszałem, że polskie Pandy są dość wysoko w rankingach niezawodności
PS. Ostatnio oglądałem cenniki Fiata Bravo i trochę byłem zaskoczony, ceny wyjściowe dość przeciętne i za prawie wszystko trzeba dopłacać.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz